Katniss Everdeen Barbie Doll

Tributes! ada yang udah beli Katniss Everdeen Barbie Doll belum??
Boneka Barbie yang di release pada tanggal 9 April 2012 ini keren abis deh!! Kenapa bisa ada orang hebat yang bisa kepikiran untuk bikin versi Barbie dari sosok seorang Katniss, ya?
Rupanya, designer dari boneka ini adalah seorang Tribute juga! Namanya adalah Bill Greening. Dia bilang, “I am a huge Hunger Games fan and loved all three books, so it was trully an amazing experience for me to be able to design the Katniss Barbie Doll,”.
Nah, instead of wearing her reaping dress, boneka ini justru di design dengan mengenakan pakaiannya pada saat di Arena. Yaitu, hooded jacket, top, dan celana bergaya militer yang terinspirasi dari yang Katniss kenakan di filmnya.
Juga untuk detailnya, disertakan pula bow, arrow and quiver, Katniss’s Braid dan pin mockingjay, tentunya!
Greening bilang, “I chose to dress her in the outfit she wears during the games, since this is where all the non-stop action takes place and is instantly recognizable by fans. Of course, she wears her mockingjay pin proudly on her lapel. Hopefully Hunger Games fans can appreciate the attention to detail. The doll’s minimalistic style and details — such as her loosely braided hair and makeup-free look — also really embody the heroic character Katniss.”
Nah, kalo ada Tribute yang minat beli, bisa beli secara online kok! Silahkan kunjungi website BarbieCollector.com dan kalian bisa langsung pesen disana dengan harga 29.95$ !
Adakah Tribute yang seorang Barbie Collector juga?😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s