‘Catching Fire’ Filming at Universal Studios

Hello Tributes!

Kita tahu kan akhir-akhir ini para casts favorit kita buat Catching Fire lagi shooting untuk beberapa extra scene di Hawaii. Tapi, akhir-akhir ini ada juga loh kabar bahwa mereka keliatan bekerja keras di Universal Studios miniatur di Los Angeles.

Menurut beberapa fansite, 2 minggu terakhir ini, shooting Catching Fire lagi dilakukan di daerah Falls Lake. Mereka bilang shooting itu diadakan dengan pengamanan ketat, dan emang ngga ada orang luar yang boleh masuk ke shooting site nya.

Beberapa adegan akhir-akhir ini juga melibatkan beberapa miniatur menara dan daerah yang dipagari, jadi kemungkinan mereka sedang shooting untuk district scene.

Image

Ini ada seorang tribute yang sangat beruntung bisa menginjak panggung untuk shooting CF di AtlantašŸ™‚

Ā 

sumber: myhungergames.com

Ā 

Catching Fire Filming Started!

The filming of Catching Fire already started, and here is picture collection of the players!

 

President Snow for Catching Fire

Mags for Catching Fire

Finnick and Peeta for Catching Fire

Few Tributes for Catching Fire

Beetee for Catching Fire *HE’S HOLDING MOCKINGJAY BOOK, FELLAS!*

Johanna for Catching Fire (1)

Johanna for Catching Fire (2)

Johanna for Catching Fire (3)

Gloss for Catching Fire

Wiress for Catching Fire

Enobaria for Catching Fire

Cashmere for Catching Fire

Brutus for Catching Fire

Prim for Catching Fire

Katniss for Catching Fire

Plutarch for Catching Fire

Unknown Actress on Set *Annie Alert?*

 

Josh Hutcherson with Driver on Set

 

Fotonya cukup ya segini dulu. Segini aja udah banyak banget loh. Capek upload fotonya satu-satu. Hope you like it everyone!

*PS. for Liam’s pict on set, maybe sooner. I haven’t found any.

Alexander Ludwig in ‘Lone Survivor’

Congratulations to Alexander Ludwig, for being cast in the upcoming filmĀ Lone Survivor, where he will play a Navy Seal alongsideĀ Mark Wahlberg,Ā Taylor Kitsch, andĀ Ben Foster, and others!

Alexander Ludwig has landed the role of Navy SEAL Shane Patton in Lone Survivor, the Peter Berg-directed adaptation of the Marcus Luttrell book. Ludwig plays a soldier on a covert mission that goes wrong, joining Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Ben Foster, Emile Hirsch and Eric Bana.

The film is being financed by Emmett/Furla Films for a September 25 start in New Mexico. Universal Pictures, which developed the movie, will distribute.Lone Survivor tells the harrowing story of how Luttrell and his Navy SEAL team members fought to stay alive after being ambushed in Afghanistan in 2005 by Taliban forces during a covert mission in the Hindu Kush mountain region, where the team went to kill a terrorist leader. Film 44 partner Sarah Aubrey, Akiva Goldsman, Barry Spikings are producing with Emmett/Furlaā€™s Randall Emmett and George Furla, and Wahlberg and Stephen Levinson.

source: thehungergamers.tk